5 ting dine forældre skullet have forklaret dig om klassiske juleretter
Alt Om Internettets Artikler

5 ting dine forældre skullet have forklaret dig om klassiske juleretter

1. Julebudding er en dessert, der er lavet af tørret frugt, blandede nødder og krydderier. Den serveres normalt med brændevinssmør eller fløde som dessert, men kan også nydes som morgenmad juledag.

2. En hakketærte kan laves af enhver type kød, inklusive okse-, svine-, lamme- eller vildtkød såsom vildt. Fyldet kan også være vegetarisk og indeholde æble eller anden frugt i stedet for kød.

3. En julekage er traditionelt en rig frugtkage med et lag marcipan på toppen og siderne dækket af royal icing og pyntet med sugarpaste glasur blomster og anden dekoration

4. Rosenkål koges normalt indtil de er bløde, før de serveres med bacon eller skinke ved middagsbordet juledag

5) Den traditionelle britiske stegemiddag består af ristet kød såsom kalkun, gås, kylling eller skinke sammen med grøntsager såsom kartofler (enten mosede eller ristede), gulerødder (enten kogte eller ristede), pastin

Hvad er nogle af traditionerne omkring disse retter?

Der er mange traditionelle retter, der serveres i julen. Nogle af de mest populære inkluderer:

Kalkun

Hakket tærter

Julekage

Budding

Du kan læse meget mere om om at servere mad til jul her.

Jule budding

Fyld

Brød Sauce

Hvad er din yndlings julemiddagsopskrift eller ret?

Dette er et spørgsmål, som de fleste mennesker ville besvare med de retter, de laver til jul. Nogle foretrækker at lave nogle af deres yndlingsjuleretter, mens andre gerne vil prøve noget nyt.

De mest almindelige juleretter er kalkun, skinke, and, gås og kylling. Retter som disse er ofte ledsaget af tilbehør såsom tranebærsauce, fyld og kartoffelmos. Der er også nogle traditionelle desserter som blommebudding eller hakketærter.

Hvordan kan jeg tilberede disse retter derhjemme?

Vi har lavet en liste over retter, der kan tilberedes derhjemme til julen.

1) Julebudding:

Dette er en rig, tæt dessertret, der er lavet af tørrede frugter og nødder, blandet med mel og smør. Det koges normalt i en stofpose i vand eller dampes.

2) Julekage:

Dette er en rig frugtkage, der traditionelt serveres juledag, men den kan også findes på andre tidspunkter af året. Kagen er dækket af marcipan og pyntet med flormelis eller chokoladespåner. Den kan også serveres som lagkage uden marcipan eller flormelis topping.

3) Blommebudding:

Denne ret består af tørret frugt som rosiner, ribs, sultanas og kandiseret skræl blandet med suet (okse- eller fårefedt), rasp, æg og nogle gange brandy eller rom til smag. Blandingen er

Har du nogle julemadtraditioner, som du gerne vil dele med os?

Jeg vil dele et par af mine yndlingsjuleretter med jer, som er et must på vores bord. Først er der den traditionelle juleaftensmiddag. Det er normalt en stegt kalkun med alt tilbehør. Jeg behøver ikke fortælle dig, hvor lækkert det er! Så er der min mormors lasagne, som hun laver netop til denne lejlighed. Jeg tror ikke, at nogen anden ret kan være så trøstende som denne. Og endelig skal vi altid afslutte måltidet med noget æggesnaps og nogle småkager!

Hvorfor er det vigtigt at vide, hvordan man tilbereder disse retter?

Hvis du vil gøre din julemiddag perfekt, skal du vide, hvordan du tilbereder disse retter.

– Den første ret på listen er kalkun. Det er en amerikansk tradition og en ret, som mange kan lide. Den nemmeste måde at tilberede den på er ved at stege den i ovnen i cirka 1 time og 30 minutter eller indtil den indre temperatur når 165 grader Fahrenheit.

– Den anden ret på listen er kartoffelmos. De er normalt lavet af kartofler, smør, mælk, fløde, salt og peber. En af de mest populære måder at tilberede dem på er ved at koge dem i vand, indtil de er bløde nok til at blive moset med en gaffel eller ske.

– Den tredje ret på listen er grønne bønner med baconstumper og løg. Dette tilbehør kan laves ved at stege baconstykker og løg sammen i en pande med smør og olie, før du tilføjer grønne bønner skåret i 1 tomme længder i den i cirka 3 minutter, eller indtil de er møre, men stadig sprøde.

CVR 3740 7739